HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Generel information

Vores medlemskaber kræver en gyldig betalingsserviceaftale. Opkrævningsgebyr 10kr. pr. md. Ved opsigelse af dit medlemskab har du et varsel på løbende måned plus én måned.


Aldersgrænsen for at træne er min. 14 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 14 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 14–17 år skal ved indmeldelsen medbringe en forældre, ligeledes skal begge parter medbringe ID. Det er ikke muligt at bestille programlægning eller opfølgning pr. telefon. Tidsbestilling kan kun ske i centeret, ligeledes skal der betales ved bestillingen. Betaling for medlemskab er inklusiv den moms, som Fitness1 betaler for medlemmets adgang til træningsredskaber o.lign. Nogle ydelser er fritaget for moms, f.eks. holdtræning, lukkede/private hold og privatundervisning.


Handelsbetingelser ved online salg

Prisen for det medlemskab du køber på nettet er angivet ud for det enkelte medlemskab. Bemærk at DIBS medlemskaber opkræves pr. måned og du derfor kun betaler for første trækning her på nettet. Månedlig pris og førstegangsbetalingen bliver angivet når du vælger et medlemskab og klikker “Næste”. Bemærk at DIBS medlemskaber kan have en binding. Denne er også angivet. Bindingen betyder at du som kunde ikke kan opsige medlemskabet før denne udløber – når du først har taget medlemskabet i brug.


Bestilling og levering

Onlinebestilling er åben hele døgnet på vores hjemmeside.

Når du har afsluttet oprettelsen og betalingen betragter vi medlemskabet som leveret. Du får en kvittering på mail med dit medlemsnummer og kode. Dette sendes også til den mail du har oprettet dig under sammen med handelsbetingelserne.

Du skal ind centeret og have udleveret et medlemskort husk at medbringe dit nye medlemsnummer.


Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde købet og annullere medlemskabet inden 14 dage efter købsdatoen. Det sker ved henvendelse på mail til dit lokale center, husk at oplyse medlemsnummer. Hvis du benytter fortrydelsesretten, har Fitness United ret til at kræve forholdsmæssig betaling for den periode, hvor du har brugt medlemskabet.


Ansvar

Centeret fraskriver sig ansvaret for fejl i forbindelse med oprettelse på nettet. Kontakt vores center hvis du har spørgsmål.